خانه عسل طبیعی تشخیص عسل طبیعی نگهداری عسل طبیعی ، انتخاب ظرف مناسب برای عسل

نگهداری عسل طبیعی ، انتخاب ظرف مناسب برای عسل

464
نگهداری عسل طبیعی

نکاتی مهم پیرامون ظروف و شرایط نگهداری عسل طبیعی

نگهداری عسل طبیعی

نگهداری عسل طبیعی باید تحت شرایط خاصی انجام گیرد، اگر به خوبی نگهداری شود علاوه بر اینکه در طولانی مدت فاسد نمی شود، می توان از آن به عنوان دارو و درمان استفاده کرد ، مکانی که عسل در آن نگهداری می شود باید پاکیزه باشد و دور از دسترس جانوران، حشرات، و آلودگی هایی نظیر گرد و خاک باشد،همپنین عسل را باید در دما (دماهای بسیار بالا ودمای خیلی پایین برای نگهداری عسل مناسب نیست )ودر ظروف مناسب نگهداری کرد تا خواص آن برای مدت های طولانی باقی بماند همان طور که در مقبره های ۴۰۰۰ ساله مصر، کوزه های در بسته عسل پیدا شدکه همچنان عسل درون آن ها قابل استفاده بود وخواص خود را حفظ کرده بود.

البته در طول مدت زمان با توجه به نوع آن ممکن است عسل دچار تغییرات فیزیکی و شیمایی بشود. برای مثال ممکن است مقداری از بو و طعم خود را از دست بدهد و یا این که کریستالیزه شود، به اصطلاح عسل شکرک بزند یا رس ببند که این پدیده نشان از طبیعی بودن عسل دارد.

ظرف عسل را نبايد در باز، در اتاق يا يخچال نگه داشت، ‌زيرا عسل، ‌رطوبت موجود در هوا را به خود جذب كرده و پس از مدتي، رقيق و آبكي مي‌شود.

عسل، بوهاي خارجي را خيلي زود به خود جذب مي‌كند. بنابراين نبايد آن را نزديك موادي چون پارافين، قير، بنزين و ماهي‌هاي دودي و … نگه داشت.

عسل دارای خاصیت اسیدی بوده (ph عسل برابر ۴) ونگهداری وبسته بندی آن شرایط خاصی را می طلبد. اگر ازظروف مناسب برای نگهداری عسل استفاده نشود به مرور زمان از خواص آن کاسته می شود.

می توان گفت بدترین روش نگهداری عسل، نگهداری آن در ظروف فلزی است چون اسید عسل با ظرف های فلزی واکنش می دهد وترکیب خطرناکی را تولید می کند که برای بدن بسیار مضر است.

سالم ترین روش نگهداری عسل در حجم کم، ظروف شیشه ای، لعابی یا سفالی است.

امروزه بیشتر عسل را درحجم کم در ظرف های پلاستیکی نگهداری میکنند، این ظروف به اندازه ی ظروف شیشه ای مناسب نیستند اما با توجه به قیمت مناسب تر و اینکه شکننده نیستند، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.

همانطور که گفته شد بهترین ظروف برای نگهداری عسل ظرف های شیشه ای (ترجیحا مات) می باشند پس برای حفظ قدرت ضد میکروبی عسل باید آن را در مکانی تاریک و یا در ظرف شیشه ای مات یا تیره که دارای درب محکم و غیر قابل نفوذ می باشند نگه دارید.

برای نگهداری عسل در مقادیر بالا از ظروف استیل، گالوانیزه و یا ظروفی که سطح داخلی آنها بوسیله مواد مقاوم به اسید عسل پوشیده شده باشد، استفاده می کنند.

عسل را خارج از یخچال نگهداری کنید زیرا عسل نگهداری شده در یخچال سفت و غلیظ می شود. برای مثال اگر عسل گل گاوزبان را در یخچال نگه دارید، به تدریج بافت آن مانند تافی جویدنی می شود.

اگر شما هم بدنبال این هستید که تشخیص عسل طبیعی چگونه است؟ بر روی راههای تشخیص عسل مرغوب کلیک کنید.

بارگذاری بیشتر در تشخیص عسل طبیعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *